Klimaatbeheersing geleverd door de vakman

Heeft u plannen om een airco thuis of bedrijf te laten installeren en zoekt u hiervoor een betrouwbare leverancier die vakwerk kan afleveren? Informeer dan bij Dusch & B-life airconditioning BV voor een messcherpe offerte voor de beste installatie. Wij zijn een onafhankelijke airco installateur die vrijwel elk merk kan leveren. Wij bieden vele verschillende opties aan zoals single units die aan de muur opgehangen kunnen worden bij u thuis maar ook complete systemen die uw gehele woning kunnen voorzien van airconditioning.

Vrijwel alles is mogelijk bij ons

Wij hebben een uitgebreid pakket aan mogelijkheden beschikbaar voor airco systemen zoals warmtepompen speciaal bestemd voor hoofdverwarming. Lees hieronder welke opties wij allemaal aan kunnen bieden.

 • Single split airconditioning
 • Multi split airconditioning
 • VRF airconditioning systemen
 • Computerkoeling
 • Wijnkoeling
 • Luchtgordijnen
 • STEK erkend bedrijf
 • Onafhankelijke installateur
 • Niet gebonden aan één merk
 • Altijd de laatste modellen
 • Nieuw geleverd in originele doos

aircovoorslaapkamer

Onderhoudsabonnementen met veel voordelen

Uiteraard heeft uw installatie ook onderhoud en service nodig. Hier bieden wij aantrekkelijke onderhoudsabonnementen voor aan die voordelen bieden zoals een verlenging van de garantie. Uiteraard bent u met een abonnement altijd zeker van een optimaal werkend systeem. Lees hieronder over de aanbiedingen of informeer bij ons naar meer details over de abonnementen.

Basis abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 5 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 10 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Een leverancier die al vele jaren actief is

Dusch & B-life airconditioning BV is niet de eerste de beste op het gebied van airco service. Wij leveren al vele jaren de service voor airconditioning systemen en hebben in al die jaren een enorme schat aan ervaring opgedaan. Met een systeem van ons bent u er altijd zeker van dat u de beste oplossing krijgt voor de scherpste prijs met goede service. En dat doen we ook nog eens voor de beste prijzen.

Neem contact op voor meer informatie

Informeer bij ons naar de mogelijkheden die wij aanbieden voor een nieuwe of een bestaande installatie. Wij verzorgen airco service in de breedste zin zoals de installatie van een nieuwe airco, warmtepomp, warmtegordijn of een complete klimaatbeheersing. Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen waarbij zij u uit kunnen leggen welke airco service wij allemaal kunnen verlenen. Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen met aantrekkelijke voorwaarden en tarieven om er zeker van te zijn dat uw airconditioning altijd optimaal zal blijven functioneren.