Een top klasse partner voor uw klimaatbeheersing

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in IJsselstein voor de installatie van een complete airconditioning thuis of in uw bedrijf? Neem dan contact op met Dusch & B-life airconditioning BV voor een gratis advies en een geheel vrijblijvende offerte. Wij kunnen uw woning of onderneming in IJsselstein voorzien van een airco installatie die geheel voldoet aan uw wensen en kunnen tevens airco onderhoud verzorgen. Wij zijn al vele jaren actief in IJsselstein en hebben al menigmaal laten zien dat wij niets teveel zeggen wanneer wij claimen dat wij top kwaliteit leveren voor de beste prijs.

Een partner voor uw airco die alles kan

Dusch & B-life airconditioning BV is niet voor een kleintje vervaard. Wij zijn ook niet merk gebonden. Het betekent dat wij op de hoogte zijn van de voordelen van de verschillende merken en dat wij altijd de beste aanbieding kunnen doen die het beste past bij de situatie van uw woning of bedrijf in IJsselstein. Wij leveren naast de bekende single unit airco’s ook een multi split unit airco waarmee u uw gehele bedrijf kunt voeden met aparte units die de koeling afnemen van de centrale unit. Wij kunnen ook een warmtegordijn leveren voor de entree van uw winkel in IJsselstein en wij zijn specialisten op het gebied van wijnkelder koeling en computerruimte klimaatbeheersing.

Onze mogelijkheden

Wij kunnen naast een individuele unit ook complete systemen leveren. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden in IJsselstein.

  • Single split airco
  • Multi split airco
  • VRF airco systemen
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Warmtegordijn installaties
  • STEK erkend bedrijf
  • Onafhankelijke installateur
  • Niet gebonden aan één merk

Ijsselstein

Lees hieronder de voordelen van onze onderhoudsabonnementen voor het airco onderhoud.
Basis abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 5 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 10 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Informeer naar een vrijblijvend advies

Zoekt u een airco installateur in IJsselstein die tevens het airco onderhoud kan verzorgen? Neem dan contact op met ons voor een gratis advies zonder enige verplichting. Onze adviseurs vernemen met alle plezier uw wensen voor de airco installatie voor uw huis of onderneming in IJsselstein en geven u met alle plezier een deskundig advies voor een klimaatbeheersing die helemaal aan uw eisen voldoet. U kunt er tevens voor kiezen om bij ons één van onze onderhoudsabonnementen af te nemen zodat u altijd verzekerd bent van een perfect werkende airco met de laagst mogelijke onderhoudskosten.