Een ervaren installateur voor klimaatbeheersing

Heeft u een woning of bedrijf in Montfoort en zoekt u een airco installateur die een airconditioning thuis of in een bedrijf kan installeren? Neem dan contact op met Dusch & B-life airconditioning BV voor een geheel vrijblijvend en gratis advies en een offerte zonder enige verplichting. Wij leveren al vele jaren klimaatbeheersing in Montfoort en geven u met alle plezier een deskundig advies voor een perfecte airco installatie voor uw woning of onderneming in Montfoort. Wij zijn niet merk gebonden wat betekent dat wij altijd de beste oplossing aan kunnen bieden met de installatie die het beste past bij de situatie.

Een allround klasbak in airconditioning

Dusch & B-life airconditioning BV is er best trots op om te zien welke reputatie wij inmiddels hebben opgebouwd in Montfoort en omgeving. Wij zijn geen ééndagsvlieg in dit vak en hebben al menig installatiewerk verricht in Montfoort. Wij kunnen zowel woningen als bedrijven voorzien van de beste airco oplossingen en kunnen tevens airco onderhoud aanbieden waarvoor we standaard abonnementen gebruiken.

Een ruim aanbod van mogelijkheden

Wij houden er niet van om een klant te moeten mededelen dat wij iets niet kunnen leveren. Daarom houden wij ons ook niet aan één enkel merk. Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden in Montfoort en schroom niet om uw vraag te stellen als iets niet duidelijk is of wanneer uw optie er niet tussen staat.

  • Onafhankelijke installateur
  • Niet gebonden aan één merk
  • Single split airco
  • Split unit airco systemen
  • VRF airco systemen
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Warmtegordijn installaties voor entrees
  • STEK erkend bedrijf

Lees hieronder welke voordelen u allemaal krijgt wanneer u kiest voor één van onze standaard onderhoudsabonnementen voor het airco onderhoud.

Montfoort

Basis abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 5 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 10 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wilt u een gratis advies van ons ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact op met ons. Verzeker uw woning of bedrijf in Montfoort van een perfect werkende airco installatie door deze door ons te laten installeren en te onderhouden. Wij kunnen u tevens zeer aantrekkelijke onderhoudsabonnement aanbieden voor het airco onderhoud en beiden vele mogelijkheden aan om een passende installatie te krijgen. Onze adviseurs staan u graag te woord in Montfoort en vernemen met alle plezier uw wensen t.a.v. de airco installatie zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u het beste en meest deskundige advies krijgt wat u maar wensen kunt.