Een nieuwe airco laten aanleggen door de expert

Heeft u plannen om een airco aan te schaffen en zoekt u hiervoor een specialist die airco installeren als specialisme heeft? Informeer dan bij Dusch & B-life airconditioning BV voor een messcherpe offerte voor een airconditioning van top kwaliteit. Wij zijn de specialist die het systeem kan installeren met een top service en een garantie waarbij u er op kunt rekenen dat de installatie in top conditie zal zijn wanneer wij ons werk gedaan hebben. Wij zijn een onafhankelijke installateur wat betekent dat wij niet gebonden zijn aan één merk. Wij kunnen dus altijd de beste optie aanbieden die perfect past bij uw wensen.

Wij installeren dagelijks klimaatbeheersing

Met Dusch & B-life airconditioning BV heeft u de beschikking over een partner die airco installeren als hoofdactiviteit heeft. Wij doen niets anders dan alleen maar klimaatbeheersing aanleggen en onderhouden. Wij hebben gemotiveerde specialisten klaarstaan voor u om de installatie te verzorgen. Wij verzorgen tevens het onderhoud van de installaties waarvoor we ook abonnementen aanbieden waarmee u kunt profiteren van verschillende voordelen zoals geen arbeidsloon, gratis onderdelen en geen voorrijkosten.

Veel opties beschikbaar bij ons

Wij kunnen vrijwel elke airco installeren van welk merk dan ook. Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden voor uw nieuwe klimaatbeheersing.

 • Single split airconditioning
 • Multi split airconditioning
 • VRF airconditioning systemen
 • Computerkoeling
 • Wijnkoeling
 • Luchtgordijnen
 • STEK erkend bedrijf
 • Onafhankelijke installateur
 • Niet gebonden aan één merk
 • Altijd de laatste modellen
 • Nieuw geleverd in originele doos

airco

Wij verzorgen ook het onderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw airconditioning. Wij kunnen de installatie reinigen, de koelvloeistof vervangen en algemeen onderhoud uitvoeren. U kunt bij ons kiezen voor verschillende onderhoudsabonnementen waarbij u van voordelen gebruik maakt die de kosten voor het onderhoud aanzienlijk zullen verlagen. Lees hieronder welke opties wij aan kunnen bieden.

Basis abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 5 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 10 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Informeer naar de beste mogelijkheden

Wilt u een airco door een vakman laten installeren? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen de airco installeren en onderhouden en doen dat op een vakkundige wijze zodat u altijd beschikt over een airco die optimaal zal functioneren. Informeer tevens naar de mogelijkheden om een onderhoudsabonnementen af te nemen indien u ons de installatie laat installeren. Wij kunnen hiervoor voordelige onderhoudsabonnementen aanbieden waarbinnen u van verschillende voordelen kunt profiteren.