U moet er niet aan denken dat al uw data die u opgeslagen heeft in uw serverruimte verloren gaat. Dit kan wel gebeuren als de afvoer van hitte en vocht niet constant is en het klimaat in de ruimte reguleert. Door de temperatuur en het vochtgehalte in een serverruimte nauwkeurig te bewaken, door middel van computerkoeling, bevordert een langere levensduur en beter functioneren van uw computersystemen.

Dusch & B-life airconditioning BV levert diverse oplossingen voor het constant koelen van uw computersystemen. Omdat het hier om gespecialiseerde producten gaat geven wij u graag een gepast advies afhankelijk uw behoeften en mogelijkheden. Omdat wij een onafhankelijke leverancier zijn, kunnen wij u voorzien van de beste computerkoeling, zonder rekening te hoeven houden met leveranciers. Dus voor een degelijk advies op het gebied van computerkoeling, bij Dusch & B-life airconditioning BV zit u goed.

Neem daarom contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Het team van Dusch & B-life airconditioning BV helpt u graag verder. Of vraag direct een offerte aan via het contactformulier, verder op de website. .