• RUIM 20 JAAR ERVARING
 • LEVERING INCL. INSTALLATIE
 • AIRCONDITIONING SPECIALIST
 • SNEL EN EERLIJK ADVIES
 • SERVICE & ONDERHOUD
 • RUIM 20 JAAR ERVARING
 • LEVERING INCL. INSTALLATIE
 • AIRCONDITIONING SPECIALIST
 • SNEL EN EERLIJK ADVIES
 • SERVICE & ONDERHOUD

Over ons

Dusch & B-Life Airconditioning

Al ruim 20 jaar zijn we een ervaren, stabiele en betrouwbare partij voor het installeren en onderhouden van klimaatinstallaties voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We zijn een middelgrote organisatie met een team van 20 vakmensen en gevestigd in Montfoort. Wij vinden het belangrijk om de wensen en mogelijkheden samen met u af te stemmen om zo tot een passende oplossing te komen. Wij leveren uitsluitend A-merken en staan voor kwaliteit.

Wat zeggen klanten over ons?

Wat wij terug horen van onze klanten is dat we snel en service -en oplossingsgericht zijn. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Dat vinden wij natuurlijk ontzettend fijn om terug te horen. Wilt u zelf de reviews lezen van onze klanten? Bekijk dan hier alle Google-reviews.

Dusch & B-Life B.V.
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
Donderdag offerte akkoord gegeven en vrijdag al geplaatst (er was een plekje vrij) door twee vriendelijke en vaardige monteurs. Netjes afgewerkt en al het afval meegenomen. Top
Sarah Peters
Sarah Peters
14:31 04 Jul 24
Twee jaar geleden via deze partij naar volle tevredenheid airco in onze slaapkamer laten plaatsen. Wat een vriendelijke, gezellige, beleefde en nette medewerkers. Toen duidelijk werd dat we ook een installatie in onze woonkamer nodig hadden (of iig heel erg graag wilden hebben 😉 hebben wij weer contact opgenomen. Uiteraard daarnaast nog een andere offerte opgevraagd voor de vergelijk maar ook qua prijs steekt Dusch & B-Life voor ons met kop en schouders boven de concurrent uit! Wij kunnen hen dan ook van harte aanbevelen. Ook dit montage team heeft top gewerkt, super netjes, keurig opgeruimd na de werkzaamheden en alles met een grote glimlach. De airco units zijn heel kundig geplaatst en alles is keurig afgewerkt. Blij mee! Respect en bedankt mannen!
Nicky Mayer
Nicky Mayer
09:15 18 Jun 24
Goede en professionele club. Werd snel gereageerd op een offerteaanvraag en bezoek aan ons bedrijf. De montage en installatie door goede werklui gedaan, die meedenken en ook vooral plezier hadden in het werk wat ze deden. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Sherif El Boushy
Sherif El Boushy
12:11 12 Jun 24
Multisplit airco geplaats (Mitsubishi Heavy Industries met 3 binnen delen). Alles is goed verlopen, de installatie functioneert naar behoren, de monteurs waren vriendelijk en op tijd klaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Sybren Deuninck
Sybren Deuninck
13:11 30 May 24
Erg prettig bedrijf, goed geholpen door al het personeel van Dusch & B-life, aardige personeel die netjes hun spullen/vuil opruimen nadat het werk is gedaan. De systemen zijn scherp geprijsd en uitstekende kwaliteit. Dat ook nog in combinatie met maatwerk bij ons. Een echte aanrader!
Alexis Moran
Alexis Moran
07:18 22 May 24
Great service, great air conditiong!
Nick Kersten
Nick Kersten
09:39 21 May 24
Top service!
Roy 925
Roy 925
19:34 14 May 24
Zoals het hoort , zeer duidelijke communicatie, scherpe prijs itt tot de concurrentie. Afwerking erg precies. Voor een autie als ik wel zo fijn. Kwalitatief erg goede apparatuur. Bedankt!
Danny Kuipers
Danny Kuipers
14:05 13 May 24
Na eerdere installatie nog twee extra airco’s laten installeren. Wederom erg tevreden met de professionele installatie voor een goede prijs!
Wim Van eck
Wim Van eck
14:03 08 May 24
Fijn bedrijf, alles netjes afgewerkt. En behulpzaam. Zeer tevreden. Zeker een aanrader.
Goede service, prettige samenwerking, professionele medewerkers. Aardige en goed aanspreekbare monteurs.
Peter Raaijmakers
Peter Raaijmakers
10:32 20 Mar 24
Niets dan lof,offerte na huisbezoek een dag later binnen en ook op korte termijn 2 airco's geplaatst.Vakkundig plezierig personeel die meedenken en zeer netjes werken.
Berry Leewis
Berry Leewis
11:40 07 Feb 24
Goed en persoonlijk advies. Tijdens installeren alles goed verlopen en netjes achtergelaten.
Carolien
Carolien
08:43 02 Feb 24
Helemaal top! Ze komen eerst kijken en een heel goed advies gekregen. Ik had ook een ander bedrijf laten kijken, maar die gaven gewoon een standaard advies. Ook de installateurs waren top, kundig, vriendelijk en lieten alles netjes achter.
DTS Automotive
DTS Automotive
12:02 26 Jan 24
Top service, snel, keurige monteurs, snel, binnen 2 weken na offerte kon de installatie plaats vinden, alles werd keurig opgeruimdEcht een aanrader! En de prijs is zeer concurrerend!
Rutger Hofman
Rutger Hofman
07:30 15 Dec 23
Alle lof voor Dusch & B-Life! Scherpe prijzen en heel professioneel.Door de oude woning met beschermd dorpsgezicht status stonden ze voor een uitdaging om de airco’s te plaatsen.Alles is netjes, uit het zicht, onder het dak en door de schuur verwerkt.De mannen werken met een goede werkhouding, zeer netjes, denken goed in oplossingen en doen hun werk met een lach.
Cees van der Ven
Cees van der Ven
10:12 17 Nov 23
Prima onderneming. De meest recente installatie van de Mitsubishi SRK-35 was - op verschillende locaties - voor ons de vijfde! Ervaring genoeg dus.Elke keer netjes gewerkt, afspraken (ook bijzondere) keurig nagekomen. Zeer aanbevelenswaardig bedrijf!!
Sjoerd Van Gent
Sjoerd Van Gent
09:25 01 Nov 23
Uitstekend advies, betrouwbaar, kwalitief, oplossingsgericht en zeer vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de airco's en wilen jullie van harte aanraden.
Ingrid van den Heuvel
Ingrid van den Heuvel
09:49 19 Oct 23
Zeer tevreden over het gehele traject van aanvraag/ offerte en de plaatsing. Monteurs die plaatsing hebben gedaan zeer correct en professioneel.
Peter de Vente
Peter de Vente
13:09 09 Oct 23
Al vele jaren hadden wij de airconditioning via Dusch & B-Life in onze woning, met daarbij een 2-jaarlijks onderhoudscontract. Al die jaren zijn we heerlijk koel doorgekomen en de zeer sporadische problemen werden vlot opgelost.Al voordat we gingen verhuizen hebben we contact opgenomen met Dusch, want ook in onze volgende woning wilden we graag weer airconditioning. Al snel in contact gekomen met Lars en na een bezoek op ons nieuwe adres een voorstel gekregen. Na een paar wijzigingen in de uitvoering was het dan begin oktober zover. Ons bijna 100 jaar oude huis zou voortaan koel door het leven gaan. De mannen van Dusch (Ruben en Martijn) waren zeer vakkundig en binnen de gestelde dag waren ze nog ruim voor het eind van de middag klaar.De wijze van opleveren was zeer prettig. Precies aangelegd zoals ik voor ogen had. Overleg was gedurende de dag eigenlijk niet meer nodig, nadat we in de ochtend mijn wensen en de mogelijkheden hadden doorgenomen.Dusch & B-Life is een betrouwbare en vakkundige leverancier van airconditioning. Ik heb geen ervaring met hun andere diensten, maar zoek je naar een ontzorgde installatie van een airconditioning system zonder open eindjes of verrassingen achteraf, zoek dan niet verder.
Tomasz Wystrach
Tomasz Wystrach
10:31 07 Sep 23
Zeer tevreden: alles is naar de wens gegaan van begin, goed advies, prettig gesprek, meedenken en goed communiceren tijdens uitvoering, uitstekend. Na de werk alles netjes opgeruimd
Bas Spelbos
Bas Spelbos
18:59 05 Sep 23
Professionele partij die bij ons binnen 1 dag een split-airco unit heeft geïnstalleerd. Bedrijf kwam met 2 man en werkte zeer netjes, duidelijke communicatie en vooraf overleg. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend en betrouwbaar. Erg tevreden met het resultaat.
Aanbevolen!2 jaargeleden heeft Dusch & B-life een airco gemonteerd op onze slaapkamer met volle tevredenheid.Onlangs hebben zij opnieuw 2 airco's gemonteerd, 1 op de babykamer en 1 in de woonkamer. Beide zijn netjes en vakkundig gemonteerd.In het voortraject vindt ik ze behulpzaam, ze denken graag mee en geven je genoeg advies om de juiste keuzes te maken. Offertes zijn duidelijke, en geen "verborgen kosten" achteraf.Ik kan Dusch & B-life daarom alleen maar aanbevelen!
Mark Anker
Mark Anker
17:44 07 Aug 23
Toppers! Ik raad dit bedrijf zeker aan. Van het eerste contact tot het plaatsen van de airco, het is allemaal soepel verlopen. De verwachte levertijd was 8-10 weken, maar na een paar weken waren we al aan de beurt. Luke en Edwin hebben het professioneel aangepakt en we zijn erg blij met het resultaat.
Frederik Tamminga
Frederik Tamminga
07:41 07 Jul 23
Heb twee airco's laten installeren, vooraf goed advies gekregen. Heldere communicatie, bellen netjes terug. Installatie kon als verrassing een paar weken eerder. Samen met installateurs de plek kunnen bepalen en netjes opgeruimd en stof gezogen achtergelaten. Samen getest en uitleg gekregen.
Ferdi Biesheuvel
Ferdi Biesheuvel
12:13 29 Jun 23
Super bedrijf! Snel, accuraat, betrouwbaar en top service!
KrishnaPrakash C
KrishnaPrakash C
08:11 08 Jun 23
Had 2 Mitsubishi units installed with the company. Entire process was smooth. Clear communication, neat installation no cleaning mess and very flexible if the work has to be postponed for some reason. Finally better price compared to other providers. All in all i would definitely recommend this company.
PB van den Heuvel
PB van den Heuvel
07:49 31 May 23
Ik ben heel blij met Dusch & B-Life. Zeer kundig geadviseerd, snel gerealiseerd en de airco is heel netjes bij ons opgehangen. De 2 monteurs waren ook erg vriendelijk en hebben hun uiterste best gedaan om alles zo mooi en strak mogelijk te monteren. En dat is zeker gelukt. En dit alles voor een goede prijs. Veel bedrijven kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen!
Daniël
Daniël
15:19 17 May 23
Ik heb hier zojuist mijn 2e airco besteld. Altijd netjes, vriendelijk en eerlijk. Als er wat is dan komen ze altijd met gepaste oplossingen. Echt een ouderwets Hollandse zaak, waar vind je dat nog?
Pim van der Toolen
Pim van der Toolen
21:02 15 Mar 23
Wat een fantastische dames en heren zeg! Ik was een vrij 'veeleisende' klant die tussen de offerte en installatie nogal wat veranderingen had in wensen, maar Dusch & B-Life blijft met je meedenken. Ze zijn vriendelijk, komen al hun afspraken na, bellen al-tijd terug als je een vraag hebt en hebben echt vakwerk afgeleverd. Deze mensen gaan niet weg totdat zowel jijzelf als zij tevreden zijn, alles opgeruimd en afgewerkt is en je daar met een glimlach tevreden staat te zijn. Ook wanneer de installatie onverhoopt langer duurt dan de bedoeling (ik had een lastige doorvoer door een erg hard plafond waarvoor ze een gespecialiseerd boorbedrijf voor hadden laten komen), blijven ze meedenken en op zeer korte termijn met vervolgafspraken komen om het af te maken. De enige tip die ik ze meegegeven had is om iets meer over omgevingsvergunningen te kunnen adviseren. Voor mij als huiseigenaar was dat een heel onbekend traject. Verder echt niets dan lof voor deze mensen. Wil je een airco? Bel deze gasten en niemand anders!
Barry Van den Hil
Barry Van den Hil
08:14 17 Feb 23
Top bedrijf!We doen al jaren zaken met Dusch en zij doen altijd wat ze beloven en erg belangrijk, een uitstekende service!
Lisette Brekelmans
Lisette Brekelmans
15:24 08 Feb 23
Zeer tevreden. Goede en vriendelijke vakmensen. Ze denken met je mee. Airconditioning werkt uitstekend. Dit bedrijf is een aanrader!
Richard Karsmakers
Richard Karsmakers
07:22 06 Feb 23
Alhoewel het natuurlijk een ontzettende herrie in huis was (maar daar is niks aan te doen), was aan het eind van de dag alles netjes geregeld, en zelfs alle troep opgeruimd.
René Rhoen
René Rhoen
21:46 04 Feb 23
Na een vlotte communicatie met Sabrina en een informatief bezoek door Lars al heel snel de offerte in huis. Net iets scherper dan van een concurrent. Meerdere bekenden hadden zelf goede ervaringen, dus eigenlijk zonder al teveel wikken en wegen besloten om de opdracht voor het plaatsen van een enkele split-unit airco te gunnen.Door het uitvallen van een andere afspraak konden zij al binnen een week leveren. Job en zijn collega hebben hard gewerkt, dachten goed met mij mee en hebben keurig uitleg gegeven.Nazorg heb ik nog niet ervaren, maar tot nu toe is alles heel vlot, correct en prettig verlopen.
IJsbrand van Rijn
IJsbrand van Rijn
10:33 25 Jan 23
Wij werken al weer vele jaren met Dusch & B-Life B.V. en dit tot grote tevredenheid. Correct, efficiënt en meedenken. Zo kan hun werkwijze het beste omschreven worden. En dat werkt wel zo plezierig! IJsbrand van Rijn JIJ-communicatie & design
Peter Spotta
Peter Spotta
12:59 22 Dec 22
Heb 3 airco's laten plaatsen. Nette vaklui, netjes en alles ziet er perfect uit. Zelfs één airco laten spuiten in een bepaalde kleur. Ook perfect gedaan. Goede uitleg van de airco's mogen ontvangen. Ze nemen de tijd voor je, dat merk je. Echt een aanrader. Tevens bieden ze goede prijzen. Extra handelingen zoals een extra gaatje boren doen ze ook niet moeilijk over.
Gerard van der Baan
Gerard van der Baan
20:11 08 Dec 22
Top bedrijf, installatie goed, netjes en snel uitgevoerd.Door de goede ervaring van het plaatsen in mijn vorige woning, weer twee units laten plaatsen in huidige woning.Denken mee voor de beste oplossing voor het zo netjes mogelijk te plaatsen en voeren dit ook zo uit.Vriendelijke installateurs met veel ervaring, alles keurig afgewerkt en netjes achtergelaten.Groot compliment……….
Dennis te Pas
Dennis te Pas
19:19 06 Dec 22
Alleen maar Positief. Had meerdere offertes bij verschillende bedrijven. Dit bedrijf deed als enige de moeite om eerst langs te komen en binnen 1 dag een offerte uit te brengen. De offertes was qua prijs hetzelfde als andere bedrijven maar ik had hier het beste gevoel bij.Ook de installatie kon op korte termijn. 2 dagen waren er voor uitgetrokken maar uiteindelijk is alles in 1 dag geplaatst. Top service! De installatie wordt door een extern bedrijf (R de Wit) gedaan welke meerdere installaties voor Dusch & B-Life doen.Allereerst waren het zeer vriendelijke mannen en geen stugge figuren. Ze dachten mee, werkten hard en netjes en namen na afloop de tijd om alles door te nemen.Ik heb 4 units hangen van Mitsubishi Heavy en 2 buiten-units. Alles is netjes weggewerkt. Binnen zie je geen enkele buis (alles zit direct achter de airco unit) en buiten gaat er per unit 1 buis per buiten-unit naar de airco's.Kortom....top bedrijf en een dikke aanrader!
Caio Haars
Caio Haars
16:38 23 Nov 22
Dit was toch wel een erg prettige ervaring. Precies zoals het altijd zou moeten. Snel, vriendelijk en professioneel. Een dikke 10+
Yasin Keskin
Yasin Keskin
23:19 13 Nov 22
Dusch & B-Life Airconditioning BV is klantgericht en zorgvuldig. Betrokkenen denken mee en zijn behulpzaam. Kortom: een fijn bedrijf!
cv vd brink
cv vd brink
14:49 08 Nov 22
Goede voorlichting over hoe onze (hoge) en slecht geïsoleerde bedrijfsruimtes verwarmd kunnen worden.Prettige communicatie en dito offerte. Zeer netjes afgewerkt. Bedankt mannen!
rogier sterk
rogier sterk
17:44 27 Oct 22
Kan Dusch & Life BV zeker aanraden. Zij hebben drie airco units geïnstalleerd in mijn huis. Na invullen contactformulier en daaropvolgende snelle afspraak kwam een duidelijke offerte. Na goedkeuring was installatie erg netjes door duidelijk ervaren en vriendelijke installateurs. Communicatie was verder erg goed.
Patrick Diependaal
Patrick Diependaal
07:31 20 Oct 22
Wat een fantastisch bedrijf. Vanaf het eerste contact met Sabrina en het opvolgend bezoek van Lars tot de vlekkeloze installatie door Edwin en Jimmy één groot compliment. Waar vind je het nog een bedrijf wat alle afspraken nakomt en reageert op mail en telefoon..Complimenten van een zeer tevreden klant.Boven en beneden een Mitsubishi heavy industries airco laten plaatsen met 2 buitenunits welke ook kunnen verwarmen. Demonteren en afvoeren oude airco.Zou zeggen zoek niet naar de goedkoopste op internet maar naar de beste lokaal bij je in de buurt, overigens tegen zeer scherpe prijzen.
Govert Verbeek
Govert Verbeek
07:11 20 Oct 22
Gisteren is onze 2e airco geplaatst door Dusch&B-Life naar onze volle tevredenheid.Monteurs werken netjes en zijn pietje precies. Goede instructie en de airco werkt super.Zie foto's, Dit bedrijf kan ik een ieder aanbevelen.
MrBrinkie
MrBrinkie
16:43 14 Oct 22
We zijn heel blij met de werkzaamheden die jullie bij ons hebben verricht.We hebben drie airco’s laten plaatsen. En zijn heel goed geïnformeerd wat in ons geval het beste en het mooiste zou zijn. De Airco in de woonkamer is in dezelfde kleur gespoten als onze muur. Deze valt bijna niet op. Ook over de monteurs zijn we vol lof. Zeer professioneel, en ze werken heel netjes. Kortom, een bedrijf waar je graag mee in zee wilt gaan.
Yvonne Wortel
Yvonne Wortel
19:12 07 Oct 22
Duidelijke uitleg, vriendelijk, makkelijke communicatie en alles netjes geïnstalleerd. Kortom: Erg tevreden.
Leon Mes
Leon Mes
21:55 26 Sep 22
Al meerdere airco's laten plaatsen door Dusch & B-life en nog steeds naar alle tevredenheid 👍👍👍👍
Gerard Smelik
Gerard Smelik
13:56 13 Sep 22
Weer 2 airco systemen laten installeren door Dusch & B-life, De keuze voor Mitsubishi en de vakbekwaamheid van de monteurs leveren een perfecte combinatie op. Dit keer hebben Edwin en Guido de 2 systemen keurig geplaatst. Een bedrijf waar je op kunt rekenen. Prima.
Bert van Rossum
Bert van Rossum
12:55 13 Aug 22
Op 18 februari 2021 is door dit bedrijf bij ons een airco geplaatst. Vooraf was met adviseur Lars de plek van plaatsing, mogelijkheden etc goed doorgesproken. De installatie vond plaats door 2 vakkundige, meedenkende, prettige en nette monteurs, die goed waren geïnformeerd over de situatie ter plekke, welke niet eenvoudig was. Een uitdaging dus. Nadat de werkzaamheden waren voltooid en de werkplek netjes was opgeruimd, werd uitleg gegeven over de werking van het apparaat. Later hebben wij nog door dit bedrijf een kast om de buitenunit laten plaatsen, hetgeen veel netter oogt.Nu wij ruim anderhalf jaar verder zijn en midden in een hittegolf zitten, zijn we tot de conclusie gekomen dat wij zeer tevreden zijn. De geplaatste airco hangt in onze woonkamer. In het vroege voorjaar en late najaar kan het wat kil zijn, maar is het vaak nog niet nodig om je hele huis te verwarmen. Na een half uur heb je, in ons geval, een heerlijk verwarmde woonkamer. Kortom het door Lars geadviseerde apparaat kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Wij zijn blij dat wij vorig jaar de airco hebben aangeschaft en zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij zijn geadviseerd en de vakkundigheid waarmee de monteurs de airco hebben geplaatst. Dit fijne bedrijf kan ik iedereen van harte aanbevelen!
marcel boogaert
marcel boogaert
08:02 11 Aug 22
Onlangs een airco laten installeren door dit bedrijf. Een buiten en binnen unit. Zeer blij mee en is een vakkundig bedrijf die de afspraken na komt en alles netjes installeerd en uitlegt. Communicatie en prijs kwaliteit verhouding zijn ook erg goed dus wat ons betreft 5 sterren en kan iedereen dit bedrijf aanraden!
Carola Bakker
Carola Bakker
07:03 08 Aug 22
Goede service en nette afwerking. De producten zijn van goede kwaliteit, verder denken ze goed met je mee en lossen eventuele problemen netjes op.
Robbie
Robbie
16:22 29 Jul 22
Pas 2 split units laten ophangen word goed geadviseerd en goede monteurs heel netjes opgehangen
Floor Fillekers
Floor Fillekers
19:54 24 Jul 22
Wij hebben door Dusch & B-Life drie airco's laten plaatsen in de slaapkamers. Tijdens het bezoek aan huis werd er erg goed geadviseerd en meegedacht met onze wensen (om de buitenunits zoveel mogelijk buiten het zicht te houden). Hetzelfde geldt voor de route van de goten t.b.v. leidingen. Tijdens onze vakantie hebben de monteurs de airco's geplaatst. Exact zoals we hadden afgesproken met de verkoper (plaats van de airco's en de goten). Daarnaast hebben de monteurs netjes gewerkt en ons huis erg netjes achtergelaten. Al met al boven onze verwachtingen!
Soyan Chiang
Soyan Chiang
09:54 20 May 22
Hele kundige en professionele mensen die met je meedenken. Van de intake tot plaatsing verliep alles vlot. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Bertand Batenburg
Bertand Batenburg
10:53 26 Apr 22
Dusch en B-Life heeft bij mij een split unit met meerdere binnenunits geïnstalleerd. Van eerste intake tot plaatsing is alles perfect en boven verwachting verlopen. De intake door Lars verliep zeer prettig. Goed advies, er wordt snel gereageerd en echt maatwerk geleverd om een zo fraai mogelijk resultaat te leveren. Zo is al het buitenwerk op kleur gespoten.De installatie en plaatsing is waar men zich echt onderscheidt. Zeer slimme, creatieve en prettige kerels die absoluut topwerk hebben geleverd en voor het maximale resultaat gaan.
Simon Meindertsma
Simon Meindertsma
12:43 28 Mar 22
Blij met dit bedrijf die luistert naar de wensen, en deze ook nog eens perfect uitvoert. Tijdens installatie van de airco waren de monteurs erg vriendelijk en behulpzaam. Alles in overleg om samen tot een bevredigend resultaat te komen. Dikke aanbeveling is daarom op zijn plaats!
Bob Mace
Bob Mace
13:40 29 Jan 22
Heel prettig , weten wat ze doen en alles wordt , qua plaatsing , met mij overlegd. Netjes opgeleverd met duidelijke uitleg. Nu is het wachten op een hete zomer.5 maanden geleden een airco in de huiskamer laten aan leggen en nu eentje op de 1e verdieping en in eerste instantie niet voor koeling maar voor verwarming want door de nu hele hoge gasprijs verwarm ik mijn woonkamer met mijn airco. Door de ingebouwde inverter werkt dit grandioos. Voor een fractie wat het met gas kost wordt de woonkamer heerlijk warm en nu dus ook eentje op de 1e verdieping en het wordt een beetje saai ,maar wederom zeer vakkundig aangelegd en alles in goed overleg. Dit bedrijf is een aanrader.
Loek vanHaaren
Loek vanHaaren
09:26 24 Dec 21
In december zijn hier 2 airco's geplaatst in de woonkamer en slaapkamer.Wat fijn was dat we de kleur van de airco in de woonkamer konden aanpassen aan het interieur. Van te voren alles goed doorgenomen met daarbij oog voor onze wensen. Het duo was goed op elkaar ingespeeld en werkten heel netjes. Alles ook weer netjes achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
Miranda Kraak
Miranda Kraak
16:33 22 Dec 21
Vandaag een mooie airco in de woonkamer laten installeren. Speciaal gespoten voor een zeer schappelijke meerprijs.Vriendelijke, meedenkende monteurs welke bovendien netjes werken en de rommel (zeer weinig overigens) weer opruimen.Ook het verwijderen van een bestaande kachel behoorde tot de mogelijkheden.Kortom dik en dik tevreden en zeker een aanrader voor kwaliteit-prijs t.o.v. concurrenten.
Rene Doornenbal
Rene Doornenbal
20:29 08 Nov 21
Vandaag is onze airco geplaatst op de slaapkamer. Keurig netjes gedaan snelle service en vakkundig personeel. Fijne en snelle communicatie en geen loze beloftes. Ik zeg top!
Dirk Visser
Dirk Visser
08:07 05 Oct 21
De communicatie en service is goed. Tijdens de zomermaanden reageerden ze dat ze te druk waren, maar mocht ik na de zomermaanden nog interesse hebben dat ze dan contact met ons opnemen (meeste bedrijven reageerden niet eens meer op offerte verzoeken). Na de zomermaanden belde zij op en kwamen al vrij snel de situatie bekijken met dezelfde dag nog een offerte. Ze dachten goed mee naar hoe wij zo min mogelijk leiding in huis kregen en de installatie werd door drie man sterk snel en netjes gedaan.Op 1 kamer na hadden ze alles weer netjes schoon en netjes achtergelaten. Ik vermoed gewoon gemist en ik had te laat gezien, anders weet ik zeker dat ze het schoon hadden gemaakt. Ze zijn duidelijk en reageren snel, voor ons een aanrader.
Regina Noorlandt
Regina Noorlandt
14:04 24 Sep 21
Goede communicatie.Fijn bedrijf.Doen wat ze zeggen.En denken mee met de klant.Nette prijzen.
Ioan
Ioan
06:06 22 Sep 21
Very clean and fast install of a 3 way mitsubishi unit.
j20
j20
08:27 21 Jul 21
Evert Bosch
Evert Bosch
20:34 18 Jun 21
4 airco binnen units met 1 buitenunit laten instaleren. Vooraf een huisbezoek gekregen en de wensen kenbaar gemaakt. Daarbij goede adviezen gekregen over de mogelijkheden. Duidelijke offerte gekregen met een vaste all-in prijs. Montage is ook zeer netjes gedaan! Alles is keurig opgehangen en mooi afgewerkt. Verder nemen ze alle troep ook weer netjes mee zodat alles netjes achtergelaten wordt. Zeker een aanrader....
Fysio Broekhuizen
Fysio Broekhuizen
13:04 09 Jun 21
Dusch & B-Life B.V. deed al langer het onderhoud van een aantal airco's in onze praktijk. De afgelopen weken hebben wij de overige behandelkamers ook laten voorzien van airco en dat is zoals we al hadden verwacht naar alle tevredenheid verlopen.We ontvingen snel een duidelijke offerte met een scherpe prijs. Het installeren ging snel en uiterst professioneel. Daarnaast werden alle ruimtes ook weer netjes en schoon achtergelaten aan het einde van de dag. Onze ervaring is dat er bij Dusch & B-life B.V. alleen maar mensen werken die weten wat ze doen en je altijd vriendelijk te woord staan. Een echte aanrader dus!
Sergio Baauw
Sergio Baauw
14:54 27 May 21
We zijn uiterst tevreden over de plaatsing van 2 airco's in ons woonhuis (woonkamer en slaapkamer). Nadat we contact opnamen om te praten over de mogelijkheden kwam Lars begin mei bij ons langs. Hij dacht mee met onze wensen en dezelfde week nog ontvingen we 3 offertes (een offerte voor 2 airco's met multi-split buitenunit, en 2 voor de installatie van 1 airco). Nadat we gekozen hadden voor de optie met twee airco's werden we gebeld voor een afspraak voor de installatie. Dat was aanvankelijk een tegenvaller: pas eind juli was er ruimte, juist als wij normaal gesproken op vakantie zijn. We spraken daarom af voor augustus, maar met de toezegging dat als er een gaatje vrijkwam in mei of juni, ik zou worden gebeld. Dat was inderdaad wat er gebeurde! Er kwam een gaatje vrij en de airco werd eind mei geïnstalleerd. De installateurs hebben uitstekend gewerkt. Niet alleen werd de airco vakbekwaam geïnstalleerd, en waren de installateurs zeer beleefd, er werd ook zeer schoon gewerkt. Er werd een kleedje neergelegd om het stof op te vangen, en er zat een stofzuiger aangesloten op de boormachine. En als ze van buiten weer naar binnen liepen veegden ze goed hun schoenen, of deden die uit (ik zeg dit omdat ik, helaas, ook anders heb meegemaakt). Ook werd het werkgebied na afloop schoongezogen. Alles werd keurig achtergelaten. Kortom, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Maarten de Natris
Maarten de Natris
08:47 26 May 21
Aanrader! We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen door dit bedrijf. Inventarisatie bij ons thuis was prettig en wekte vertrouwen. Installatie verliep snel en netjes door 2 vriendelijke en beleefde heren. Ze waren ook lief voor onze zoon van 2 die af en toe wilde komen kijken. Na afloop is alles netjes opgeruimd en hebben ze zelfs gestofzuigd! Complimenten!
Sandor De Haas
Sandor De Haas
09:46 20 May 21
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Airco werkt (uiteraard) naar behoren. Zeer nette en goede service en installatie. Probleempje dat ontstond tijdens installatie werd direct en perfect hersteld! Nog nooit eerder meegemaakt dat de monteurs schoenen uittrokken voor binnenkomst en zo beleefd waren. Helemaal top!
Jan Klein Poelhuis
Jan Klein Poelhuis
07:45 12 May 21
Lars en zijn team hebben bij mij recent een airco op de slaapkamer gemonteerd. Via via werd Lars mij aangeraden als betrouwbare partij om dit werk uit te voeren. Toch wel belangrijk want er moet flink geboord worden om alle afvoeren juist te kunnen bevestigen.Lars kwam zelf de ruimte inspecteren en adviseren over het juiste type airco. Na mijn akkoord werd ik een tijdje later gebeld dat er een afspraak was uitgevallen. Of ik morgen al tijd had? Uiteraard! De montage ging super en de monteurs waren heel vriendelijk.Uiteindelijk heb ik nu een mega stille en zuinige airco. Dus ik kan Dusch & B-Life alleen maar aanraden!
Frank Onderdelinden
Frank Onderdelinden
09:29 31 Mar 21
Wat een top bedrijf! Via de website info aangevraagd en dezelfde dag nog gebeld en een afspraak ingepland.De intake was zeer prettig, goed meegedacht en top oplossingen aangeboden waarvan ik niet wist dat dat ook zo kon. Snel een heldere offerte ontvangen met een keurige prijs. Montage door twee beleefde mannen, super strak gewerkt, strak gemonteerd, alles opgeruimd en tip top achtergelaten.Gedurende het proces met 5 verschillende mensen te maken gehad, allemaal goed, kan geen toeval zijn!Kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Judith Janmaat
Judith Janmaat
09:25 25 Mar 21
Via een familielid werd mij aangeraden voor mijn airconditioning een offerte aan te vragen bij Dusch & B-life, ook zij was zeer tevreden. Ik kan dit alleen maar bevestigen. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de installatie was zeer plezierig. Daar zouden andere organisaties een voorbeeld aan kunnen nemen. Mijn complimenten ten eerste aan Lars die de inventarisatie heeft gedaan, voor wie geen vraag over de offerte te veel was én ook snel schakelde toen er onverwacht een snellere levering mogelijk was. Ten tweede aan de mannen die de airco's hebben geinstalleerd: Guido, Edwin en Koen. Ondanks dat het best een klus was en alles 4 trappen op gesjouwd moest worden, heb ik ze totaal niet horen klagen, kwam alles goed, schakelden ze extra hulp in toen het qua tijd wat spannend leek te worden, kreeg ik goede uitleg en werd alles netjes achtergelaten.Ik ben zeer blij met het resultaat en zal jullie zeker aanbevelen voor de toekomst!
Na plezierig thuisbezoek en bespreking, snel de offerte ontvangen. Vervolgens kon de airco (woonkamer en slaapkamer) direct de volgende week al worden geplaatst. Plaatsing keurig uitgevoerd door goed stel personeel. Alle rommel meegenomen en duidelijke uitleg gehad van airco systeem. Dusch & B-Life zeer aan te bevelen.
Rob Adelaar
Rob Adelaar
19:05 23 Feb 21
Goed voorgelicht van te voren door de verkoper. Kwam met zinnige info en drukte niet per se de duurste airco erdoor. Dat gaf vertrouwen. 2 Aardige kerels kwamen al snel installeren, ging ook goed. Met t installeren van de wifi zat t even tegen. Maar de verkoper regelde gelijk de volgende ochtend weer 2 monteurs die t allemaal in orde hebben gemaakt. Conclusie: Fijn bedrijf met sympathieke mensen met know how!een aanrader dus!!!!
Martijn Peters
Martijn Peters
11:14 11 Dec 20
Gisteren heb ik 3 krachtige Mitsubishi airco's laten plaatsen door Dusch & B-life. Zeer kundige meedenkende en vriendelijke installateurs die met perfecte oplossingen kwamen voor ingewikkelde plaatsing situatie. Alles is super strak afgewerkt. De prijs is fair en marktconform. Kortom een absolute aanrader!
Robin Daalderop
Robin Daalderop
11:28 18 Nov 20
Al meerdere keren airco's laten installeren. De voorbereidende gesprekken zijn altijd prettig en er wordt goed meegedacht over de beste en mooiste plaatsing.De laatste keer was vorige week waar Ruben en Joerie 3 airco's hebben geplaatst. Ze hebben erg netjes en secuur gewerkt, waarbij merkbaar een goede afwerking en optimale tevredenheid van de klant hoog in het vaandel stond. COMPLIMENTEN!!
Jelmer van der Meulen
Jelmer van der Meulen
14:03 24 Aug 20
Fijn bedrijf, schakelt snel, klantgericht en zorgvuldig. Monteurs werkten heel netjes en zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Jaap Zwart
Jaap Zwart
13:21 03 Jul 20
Perfecte montage vandaag door zeer ervaren en geroutineerde vakmensen! En als je de kleur van je airco wil laten matchen bij je interieur kun je ook op B-life rekenen. Mijn airco binnen unit is zelfs in twee kleuren afgeleverd. Top prestatie! Zeer tevreden.
Frank Oosterom
Frank Oosterom
07:07 02 Apr 20
Afgelopen week is er bij ons op de zaak een airco geplaatst. Onwijs goede service en vriendelijke monteurs. Zeer deskundig, correct en alles netjes opgeruimd. Erg te spreken over de samenwerking! Hartelijk bedankt voor de goede service!
Dennis Crone
Dennis Crone
08:30 18 Jul 19
Soepel contact vooraf en de monteur kon snel langskomen. Fabian de onderhoudsmonteur was netjes op tijd, erg vriendelijk en heeft beide airconditioning units gecontroleerd en schoongemaakt. Daarnaast hebben wij eerlijk advies gekregen met betrekking tot een gebrek aan een van de aircounits. Nogmaals bedankt voor het meedenken en ik weet jullie te vinden in de toekomst.
Chris Pol
Chris Pol
15:02 12 Sep 18
Top bedrijf. Echte aanrader
jan-dirk verboom
jan-dirk verboom
15:55 13 Aug 18
Maxim van Vliet
Maxim van Vliet
14:39 13 Jul 18
B Life heeft bij ons thuis meerder kamers voorzien van airco, netjes geplaatst en koelen de ruimtes in mum van tijd terug naar de gewenste temperatuur. De installateurs waren professioneel en enthousiast. Zeker een aanrader! Bedankt B-life.
Brigitte Sengers
Brigitte Sengers
11:28 21 Apr 18
Graag wil ik mededelen dat ik zeer tevreden bent over de uitvoering van het monteren van de airco bij Dusch & B-LifeTwee zeer vriendelijke mannen die de airco heel netjes hebben opgehangen en alles mooi weggewerkt hebben. En zelfs nog extra service gegeven, (ik had een klein probleempje met een ventilatie pijp die uit mijn dak viel.) Top geregeld! Een heel tevreden klant.
K. de Mooij
K. de Mooij
13:23 06 Dec 17
Paul Otto
Paul Otto
12:17 29 May 15
B-Life Airco Montage geeft uitstekende adviezen doordat ze er gewoon verstand van hebben. 27-5-2015 werd onze Mitsubishi SRK-35ZM-S geleverd en op een zeer professionele wijze geinstalleerd/gemonteerd. 2 zeer vriendelijke monteurs hebben er mede voor gezorgd dat wij zeer tevreden zijn over onze nieuwe aanschaf. Een zeer (fluister)stille airco van Mitsubishi.Bedankt B-Life voor jullie geweldige service!!
‹
›
js_loader
 • INFORMATIE AANVRAGEN

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ook gebruik maken van onze online offerte tool.

    Storing Melden

    bv. woonkamer, kantoor 1a, receptie, etc...
    Uw bericht:

    U kunt hier eventueel een foto/video uploaden.

     Offerte Product

      Offerte Formulier

       Uw bericht:

        Vul hier uw gegevens in voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat.
        Uw bericht:

        x