Dusch & B-life airconditioning BV

Dusch & B-life airconditioning BV heeft zich door de jaren heen bewezen tot een stabiele en betrouwbare partij voor het plaatsen en onderhouden van uw airconditioninginstallatie. Omdat wij een onafhankelijke installateur zijn, kunnen wij u als klanten de beste oplossing bieden, ongeacht merk of type. Wij zijn een ervaren organisatie die enthousiast en service gericht in de markt staat.

Goedgeschoold en vakbekwaam

7 dagen van de week en 24 uur per dag staat ons complete team van eigen personeel voor u klaar. Goed geschoold en vakbekwaam personeel zorgt voor installatie en perfect onderhoud van uw Airconditioning, Computerkoeling, Wijnkoeling/Bewaarkasten. Daarnaast, of in combinatie hiermee, installeren wij ook luchtgordijnen. Onze adviseurs geven u gedegen advies en zoeken samen met u naar de meest ideale oplossing voor uw klimaat wensen. Hierbij wordt gezocht naar de ideale balans tussen techniek en prijs. Als onafhankelijke installateur staan alle mogelijkheden en merken ons hiervoor ter beschikking. Wij zijn een STEK erkende onderneming en staan garant voor een absoluut milieuvriendelijke manier van werken.

airco

Advies

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs, voor een advies op maat. Zij zien voor elk knelpunt in uw pand een passende oplossing, waarbij we zoeken naar een perfecte balans tussen prijs en techniek. Neem dus snel contact met ons op en het team van Dusch & B-life airconditioning BV BV staat voor u klaar.