• RUIM 20 JAAR ERVARING
 • LEVERING INCL. INSTALLATIE
 • AIRCONDITIONING SPECIALIST
 • SNEL EN EERLIJK ADVIES
 • SERVICE & ONDERHOUD
 • RUIM 20 JAAR ERVARING
 • LEVERING INCL. INSTALLATIE
 • AIRCONDITIONING SPECIALIST
 • SNEL EN EERLIJK ADVIES
 • SERVICE & ONDERHOUD

Over ons

Dusch & B-Life Airconditioning

Al ruim 20 jaar zijn we een ervaren, stabiele en betrouwbare partij voor het installeren en onderhouden van klimaatinstallaties voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We zijn een middelgrote organisatie met een team van 20 vakmensen en gevestigd in Montfoort. Wij vinden het belangrijk om de wensen en mogelijkheden samen met u af te stemmen om zo tot een passende oplossing te komen. Wij leveren uitsluitend A-merken en staan voor kwaliteit.

Wat zeggen klanten over ons?

Wat wij terug horen van onze klanten is dat we snel en service -en oplossingsgericht zijn. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Dat vinden wij natuurlijk ontzettend fijn om terug te horen. Wilt u zelf de reviews lezen van onze klanten? Bekijk dan hier alle Google-reviews.

Dusch & B-Life B.V.
5.0
Gebaseerd op 47 beoordelingen
powered by Google
Patrick DiependaalPatrick Diependaal
07:31 20 Oct 22
Wat een fantastisch bedrijf. Vanaf het eerste contact met Sabrina en het opvolgend bezoek van Lars tot de vlekkeloze installatie door Edwin en Jimmy één groot compliment. Waar vind je het nog een bedrijf wat alle afspraken nakomt en reageert op mail en telefoon..Complimenten van een zeer tevreden klant.Boven en beneden een Mitsubishi heavy industries airco laten plaatsen met 2 buitenunits welke ook kunnen verwarmen. Demonteren en afvoeren oude airco.Zou zeggen zoek niet naar de goedkoopste op internet maar naar de beste lokaal bij je in de buurt, overigens tegen zeer scherpe prijzen.
Govert VerbeekGovert Verbeek
07:11 20 Oct 22
Gisteren is onze 2e airco geplaatst door Dusch&B-Life naar onze volle tevredenheid.Monteurs werken netjes en zijn pietje precies. Goede instructie en de airco werkt super.Zie foto's, Dit bedrijf kan ik een ieder aanbevelen.
Bertand BatenburgBertand Batenburg
10:53 26 Apr 22
Dusch en B-Life heeft bij mij een split unit met meerdere binnenunits geïnstalleerd. Van eerste intake tot plaatsing is alles perfect en boven verwachting verlopen. De intake door Lars verliep zeer prettig. Goed advies, er wordt snel gereageerd en echt maatwerk geleverd om een zo fraai mogelijk resultaat te leveren. Zo is al het buitenwerk op kleur gespoten.De installatie en plaatsing is waar men zich echt onderscheidt. Zeer slimme, creatieve en prettige kerels die absoluut topwerk hebben geleverd en voor het maximale resultaat gaan.
Miranda KraakMiranda Kraak
16:33 22 Dec 21
Vandaag een mooie airco in de woonkamer laten installeren. Speciaal gespoten voor een zeer schappelijke meerprijs.Vriendelijke, meedenkende monteurs welke bovendien netjes werken en de rommel (zeer weinig overigens) weer opruimen.Ook het verwijderen van een bestaande kachel behoorde tot de mogelijkheden.Kortom dik en dik tevreden en zeker een aanrader voor kwaliteit-prijs t.o.v. concurrenten.
Dirk VisserDirk Visser
08:07 05 Oct 21
De communicatie en service is goed. Tijdens de zomermaanden reageerden ze dat ze te druk waren, maar mocht ik na de zomermaanden nog interesse hebben dat ze dan contact met ons opnemen (meeste bedrijven reageerden niet eens meer op offerte verzoeken). Na de zomermaanden belde zij op en kwamen al vrij snel de situatie bekijken met dezelfde dag nog een offerte. Ze dachten goed mee naar hoe wij zo min mogelijk leiding in huis kregen en de installatie werd door drie man sterk snel en netjes gedaan.Op 1 kamer na hadden ze alles weer netjes schoon en netjes achtergelaten. Ik vermoed gewoon gemist en ik had te laat gezien, anders weet ik zeker dat ze het schoon hadden gemaakt. Ze zijn duidelijk en reageren snel, voor ons een aanrader.
Regina NoorlandtRegina Noorlandt
14:04 24 Sep 21
Goede communicatie.Fijn bedrijf.Doen wat ze zeggen.En denken mee met de klant.Nette prijzen.
A Google User
A Google User
12:39 23 Aug 21
Wij zijn al jaren klant en worden snel en adequaat geholpen. Ik ben zeer tevreden.
js_loader
 • INFORMATIE AANVRAGEN

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ook gebruik maken van onze online offerte tool.

  auto

    Storing Melden

    bv. woonkamer, kantoor 1a, receptie, etc...
    Uw bericht:

    U kunt hier eventueel een foto/video uploaden.

     Offerte Product

      Offerte Formulier

       Uw bericht:

        Vul hier uw gegevens in voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat.
        Uw bericht:

        x