De specialist voor uw klimaatbeheersing

Heeft u plannen om klimaatbeheersing aan te laten leggen in uw woning of kantoor? Informeer dan bij Dusch & B-life airconditioning BV voor de mogelijkheden en een offerte. Wij zijn de airco specialist die als onafhankelijk installateur elke type airco en merk kan leveren, installeren en onderhouden. Met ons als partner bent u er zeker van dat u een systeem krijgt dat optimaal zal functioneren en dat in top conditie zal verkeren wanneer wij het onderhoud hebben verzorgd. Lees verder wat wij allemaal kunnen verzorgen of neem, zonder enige verplichting, contact met ons op voor meer informatie.

Een onafhankelijk installateur voor klimaatbeheersing

Dusch & B-life airconditioning BV is een onafhankelijk airco specialist die elke merk en elk type airco kan leveren. Het betekent dat wij altijd in staat zijn om de beste aanbieding te doen voor een systeem. Wij zijn de specialist die zowel één enkele unit kan leveren en installeren voor een woonkamer, kantoor of slaapkamer maar wij kunnen ook complete gebouwen voorzien van klimaatbeheersing met gebruik van centrale units die de koeling verzorgen en units die de koeling afnemen van deze centrale. Wij verzorgen ook speciale koelsystemen voor wijnkelders en computerruimtes. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden als airco specialist.

 • Single split airco
 • Multi split airconditioning
 • VRF airconditioning systemen
 • Computerkoeling
 • Specialist in wijnkoeling installaties
 • Luchtgordijnen
 • STEK erkend bedrijf
 • Onafhankelijke installateur
 • Niet gebonden aan één merk
 • Altijd de laatste modellen
 • Nieuw geleverd in originele doos

aircoaanzetten

Ook het onderhoud door ons verzorgd

Wij zijn ook de specialist voor het onderhoud voor uw airco installatie. Wij doen dit zowel voor nieuwe installaties door ons geleverd als voor bestaande installaties. Lees hieronder welke opties wij aanbieden voor installaties die door ons geleverd zijn of informeer naar de mogelijkheden voor uw bestaande installatie.

Basis abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 5 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 10 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Maak een afspraak om kennis te maken

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op door het formulier in te vullen of ons op te bellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij als airco specialist aan kunnen bieden en wij geven met alle plezier een beste offerte voor zowel de installatie als het onderhoud aan uw installatie. Informeer naar de mogelijkheden van de verschillende types airco’s die wij aan kunnen bieden en verzeker uzelf van het beste advies en de beste installatie met een airconditioning geleverd en onderhouden door ons.