Een klimaatbeheersing van top klasse

Heeft u plannen om uw kantoor, bedrijf of woning te laten voorzien van airconditioning en zoekt u hiervoor een partner die dit kan verzorgen? Informeer dan bij Dusch & B-life airconditioning BV voor een top klasse klimaatbeheersing. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en kunnen vrijwel elk merk en type leveren. Wij verzorgen ook het onderhoud van dergelijke systemen. Hierbij is het mogelijk om contracten af te sluiten voor het onderhoud waarmee u gebruik kunt maken van verschillende voordelen. Lees verder om te weten te komen wat wij allemaal aan kunnen bieden voor een airconditioning of neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie over ons bedrijf.

Een partner die top kwaliteit levert

Met Dusch & B-life airconditioning BV krijgt u de beschikking over een partner die top kwaliteit airconditioning levert voor de beste prijzen. Onze top gemotiveerde vaklieden staan klaar voor u om de installatie vakkundig uit te voeren. Wij leveren elk gewenst merk en type. Het betekent dat wij voor vrijwel iedere situatie de beste oplossing kunnen aanbieden voor een top klasse airconditioning. Hieronder kunt u de mogelijkheden zien die wij aanbieden.

  • Single split airco
  • Multi split airco
  • VRF airco systemen
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Luchtgordijnen
  • STEK erkend bedrijf
  • Onafhankelijke installateur
  • Niet gebonden aan één merk
  • Altijd de laatste modellen

aircoslaapkamer

Ook het onderhoud door ons laten verzorgen

Uiteraard heeft uw airconditioning onderhoud nodig. De installatie moet periodiek voorzien worden van nieuwe koelvloeistof en de ziektekiemen mogen geen kans krijgen om zicht te verspreiden in de installatie. Wij zorgen ervoor dat dit ook niet zal gebeuren wanneer wij het onderhoud mogen verzorgen. Lees hieronder welke opties wij kunnen aanbieden zoals het all-in onderhoudscontract waarmee u een top service krijgt voor uw airconditioning met de beste voorwaarden.

Basis abonnement
Garantie verlenging van 1 naar 3 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 1 naar 8 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons voor een nieuwe airconditioning? Neem dan contact op met ons. Vul het formulier in of bel ons op voor het maken van een afspraak voor een advies en een offerte zonder enige verplichting. Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen en uw wensen te vernemen. Informeer ook naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw airconditioning waarbij u mogelijkheden heeft om de garantie te verlengen naar 3 of 8 jaar.