De vakman voor een top klasse airco

Bent u van plan om uw woning of bedrijf in Amsterdam te laten voorzien van een airco installatie? Zoekt u hiervoor een erkend vakbedrijf die klimaatbeheersing in Amsterdam kan leveren? Neem dan contact op met Dusch & B-life airconditioning BV. Wij maken voor u een scherpe offerte voor een airconditioning thuis geleverd en geïnstalleerd. Wij kunnen tevens het onderhoud verzorgen voor de installatie. Ons assortiment bestaat uit een breed pakket zoals een split unit airco, een warmtegordijn, een multi split airco en speciale koelsystemen voor wijnkelders en computerruimtes.

Een allround vakbedrijf in klimaatbeheersing

Dusch & B-life airconditioning BV zegt niet graag nee tegen haar klanten in Amsterdam. Daarom bieden wij vrijwel elk type airco installatie aan. U bent bij ons ook niet gebonden aan één merk waarvan wij vertegenwoordiger zijn. Wij zijn het vakbedrijf in Amsterdam dat elk merk kan leveren en ook het onderhoud ervan kunnen verzorgen. Wij leveren en installeren de airconditioning thuis bij u in Amsterdam en kunnen er met een onderhoudsabonnement voor zorgen dat de installatie altijd perfect zal werken.

Vele mogelijkheden voor een goed resultaat

Wij kunnen vele opties aanbieden als airco installateur in Amsterdam. U krijgt bij ons altijd een aanbieding die perfect aansluit op uw wensen. Wij kunnen tevens het airco onderhoud verzorgen voor uw klimaatbeheersing. Lees hieronder welke opties wij allemaal aan kunnen bieden in Amsterdam en welke mogelijkheden er zijn voor het airco onderhoud.

  • Single split airco
  • Multi split airco
  • VRF airco systemen
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Luchtgordijnen

Basis abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 5 jaar

All-in abonnement
Garantie verlenging van 2 naar 10 jaar
Geen kosten voor arbeid, onderdelen en voorrijkosten

Amsterdam

Bel ons of vul het formulier in voor meer info

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of het formulier in te vullen. Onze adviseurs staan u met alle plezier te woord om u uit te leggen welke airco installatie het meest geschikt is voor u. U krijgt van ons dan een geheel gratis en vrijblijvend advies en offerte. Wij bieden u ook graag één van onze contracten aan voor het onderhoud waarmee u garantie krijgt van 5 tot en met 10 jaar voor onderdelen en arbeid. Wij garanderen u een perfect werkende airconditioning thuis bij u in de woning aangelegd of in uw kantoor of bedrijf.