Een erkend vakman voor uw airconditioning

Bent u op zoek naar een airco installateur in Arnhem die een vakkundige installatie kan verzorgen voor een airco installatie? Neem dan contact op met Dusch & B-life airconditioning BV. Wij zijn al vele jaren de STEK erkende installateur van klimaatbeheersing en kunnen tevens het airco onderhoud verzorgen voor de installatie in uw huis of bedrijf in Arnhem. Wij komen de airconditioning thuis bij u installeren en onderhouden voor de scherpste tarieven die denkbaar zijn en geven daarbij de garantie dat u een installatie krijgt die in top conditie is.

Wij zijn niet gebonden aan één merk

Dusch & B-life airconditioning BV houdt ervan om de klanten in Arnhem een keuze te geven. Daarom hebben wij ons niet verbonden aan één bepaald merk. U kunt bij ons voor ieder merk terecht en wij kunnen al deze merken ook onderhouden voor u. Wij zijn ook de specialisten voor een speciale airco installatie zoals de koeling van een wijnkelder of een computer ruimte airco. Wij leveren ook warmtegordijnen die vooral voor winkels erg veel voordeel opleveren.

Lees hieronder wat wij allemaal kunnen leveren

Wij kunnen naast de standaard airco installatie meer leveren in Arnhem zoals een VFR airco systeem, een warmtegordijn of een multi split airconditioning. Hieronder kunt u in een opsomming lezen wat wij allemaal kunnen leveren en welke voordelen wij in Arnhem kunnen leveren.

  • VRF airco systemen
  • Single split airco
  • Multi split airco
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Warmtegordijn installaties
  • STEK erkend bedrijf
  • Twee abonnementen beschikbaar voor het onderhoud

Maak gebruik van de voordelen van ons bedrijf

Wij zijn, zoals gezegd, niet verbonden aan één merk en hebben nog meer voordelen die wij in Arnhem kunnen leveren. Wij zijn bijvoorbeeld een STEK erkend bedrijf dat in Arnhem erkend installatiewerk kan uitvoeren volgens de richtlijnen.

Arnhem

Vul het formulier in of bel ons voor meer info

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij in Arnhem aan kunnen bieden? Neen dan contact met ons op door het formulier in te vullen of door ons op te bellen. Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van onze split unit airco en wij kunnen u als airco installateur garanderen dat uw klimaatbeheersing perfect zal werken wanneer wij ons werk gedaan hebben. Maak tevens gebruik van onze onderhoudsabonnementen zoals het businessabonnnement waarmee u de garantie verlengd naar 5 jaar of een all-in abonnement waarmee u 10 jaar garantie krijgt en geen voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen hoeft te betalen bij reparaties.