Een STEK erkend airco installatie bedrijf

Heeft u plannen om voor uw woning of bedrijf in Den Haag een airco installatie te laten installeren? Informeer dan bij Dusch & B-life airconditioning BV. Wij leveren al vele jaren klimaatbeheersing in Den Haag aan zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een STEK erkend bedrijf dat alle merken kan leveren en dat ook het airco onderhoud kan leveren. Maak gebruik van onze kennis en ervaring door ook ons de installatie te laten verzorgen voor uw woning of uw onderneming in Den Haag.

Een erkende installateur van top klasse

Wij zijn niet zomaar een installateur van airconditioning in Den Haag. Wij zijn een erkende installateur met een breed pakket voor diverse modellen voor een top klasse airco. Wij zijn bijvoorbeeld ook specialist in het leveren van een warmtegordijn of een perfecte koeling voor uw wijnkelder of de computerruimte van uw onderneming in Den Haag.

Niet aan één merk gebonden

Dusch & B-life airconditioning BV is niet gebonden aan één merk. Wij kunnen elk merk airconditioning thuis in Den Haag bij u leveren wat voor u betekent dat u alle vrijheid heeft om het beste van het beste uit te kiezen. Wij zijn ook de airco installateur die het airco onderhoud kan verzorgen voor de installatie. U kunt hiervoor kiezen uit twee verschillende opties. Een basis onderhoudsabonnement waarmee u de garantie kunt verlengen van 2 naar 5 jaar of een all-in onderhoudsabonnement waarmee u de garantie verlengd van 2 naar 10 jaar en waarin u profiteert van voordelen zoals geen arbeidsloon, geen voorrijkosten om bij u in Den Haag te komen en gratis onderdelen.

Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen leveren en waar wij ons in onderscheiden.

  • STEK erkend bedrijf
  • Onafhankelijke installateur
  • Niet gebonden aan één merk
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Luchtgordijnen
  • Single split airco
  • Multi split airco
  • VRF airco systemen

Den Haag

Neem contact op via het formulier voor meer info

Wilt u meer informatie van één van onze adviseurs? Neem dan contact op met ons via het formulier of bel ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn al vele jaren leverancier van klimaatbeheersing in Den Haag en willen ook graag aan u laten zien wat wij allemaal kunnen. Met een klimaatbeheersing systeem van ons zoals een split unit airco bent u er zeker van dat u een top klasse airco installatie tot uw beschikking krijgt die jarenlang goed zal werken. Maak ook gebruik van onze onderhoudsabonnement aanbiedingen waarmee u de garantie kunt verlengen naar 5 en 10 jaar.