Het onderhoud aan uw airco door de vakman verzorgd

Heeft u een airconditioning waar onderhoud aan gepleegd moet worden en zoekt u hiervoor een ervaren vakbedrijf dat dit kan verzorgen? Neem dan contact op met Dusch & B-life airconditioning BV. Wij kunnen het onderhoud airco voor u verzorgen en bieden hiervoor onderhoudscontracten aan waarmee u kunt profiteren van een aantal voordelen. Denk hierbij aan lage of zelfs helemaal geen kosten voor de onderdelen en het arbeidsloon en een verlengde garantieperiode van 3 tot 8 jaar indien u de installatie ook bij ons heeft aangeschaft.

Een vakbedrijf met airconditioning als specialisatie

Dusch & B-life airconditioning BV is een echte specialist op het gebied van onderhoud aan airconditioning installaties. Wij doen dit al heel wat jaren en kunnen u garanderen dat uw installatie perfect zal werken wanneer wij de installatie een servicebeurt hebben gegeven. Wij hebben vakmensen in dienst die dagelijks niets ander doen dan service verlenen voor de airconditioning installaties en wij kunnen met deze vakkennis een systeem garanderen dat altijd optimaal zal functioneren. Wanneer wij het onderhoud aan uw airco verzorgen dan bent u er zeker van dat de installatie weer helemaal in top conditie verkeerd wanneer wij ons werk gedaan hebben.

Alle originele onderdelen beschikbaar

Wij zijn een onafhankelijke airco installateur wat betekent dat wij van vrijwel elk merk kennis hebben hoe de unit in elkaar zit. Wanneer wij de servicebeurt uitvoeren dan kunt u er zeker van zijn dat we de originele onderdelen zullen gebruiken en dat de unit op de juiste manier haar servicebeurt krijgt. U kunt er tevens op rekenen dat wij snel zullen reageren wanneer uw installatie onverhoopt problemen heeft.

Ook voor nieuwe installaties aan het juiste adres

Uiteraard leveren wij ook nieuwe installaties. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

  • Single split airconditioning
  • Multi split airconditioning
  • VRF airconditioning systemen
  • Computerkoeling
  • Wijnkoeling
  • Luchtgordijnen
  • STEK erkend bedrijf
  • Warmtepomp installaties voor verwarming en koeling

aircoaanzetten

Informeer naar onze onderhoudscontracten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat onderhoud aan uw airco kan verzorgen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij verzorgen airco onderhoud en garanderen u een tip top airco die weer helemaal goed zal functioneren na een onderhoudsbeurt verzorgd door onze specialisten. Wij bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten aan waarmee u 3 tot 8 jaar garantie kunt krijgen indien wij de installatie nieuw hebben geïnstalleerd. Verzeker uzelf van een airco die het altijd doet door ons het onderhoud te laten verzorgen.